.22 LR Standard Plus lövedékkel 40 gr / 2.59 g

Személyes vásárlás - raktáron
Gyártó: SK
Termékkód: 420101
64 Ft bruttó
( 50 Ft + 27% ÁFA)
Termék leírás

Szerezze be a legjobbat! Az SK nem csak valamiféle gyártó ami lőszert készít. Az SK egy nemzetközi csoport mely hosszas történelemmel és rengeteg tudással rendelkezik a lőszergyártás terén. Az SK lőszereket használva biztos lehet benne, hogy a legjobbat választja.


Hüvely: .22 LR
Súlya: 40 grain
Lövedéktípus: Standard Plus LRN
Ólommentes: Nem
Hüvely anyaga: Sárgaréz
Rozsdásodó: Nem

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.FIGYELEM!
 ELÉRHETŐSÉG: lapuahungary@gmail.com vagy WATSAPP, VIBER: +36309779599
LEGKÖZELEBBI NYITVATARTÁS MÁJUS 12-19 közöttAmennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek és lőszerek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!