LAPUÁRÓL / ABOUT US

Lapua, vagy hivatalosan Nammo Lapua és Nammo Schönebeck a  Nammo csoport tagja. Fő termékeink kiskaliberű lőszerek és lőszer összetevők a sport, vadászat valamint professzionális használatra.

Lapua elsősorban a kiváló minőségű kiskaliberű lőszerekre összpontosít a sportlövők, valamint a vadászok és a rendvédelmi hatóságok számára. A Lapua mindig arra törekedett, hogy a lehető legjobb lőszereket és lőszerelemeket állítsa elő azok számára, akik ugyanolyan szenvedéllyel rendelkeznek a pontossággal és precizitás terén mint mi. A versenyek eredményei világszerte bizonyítják, hogy legyen az sport , vadászat vagy rendvédelem mi mindenhol partnerek vagyunk a lövészek számára. Ezt a lőszereink és komponensek konzisztens termékfejlesztésével, valamint a vadászokkal és a legeredményesebb sportlövőkkel való szoros együttműködésünk révén értük el.

A Lapua lőszerek világhírű minősége évtizedes tapasztalatból, tévedhetetlen precizitásból és kiváló nyersanyagokból irányított gyártási folyamatból származik. A gyártás automatizálása és a minőségbiztosítás ellenére munkatársaink személyesen ellenőrzik minden egyes doboz lőszer, és ha szükséges, minden egyes darabonkénti lőszer minőségét. A gondosan ellenőrzött gyártási folyamat befejező hatása a primer és a lőpor, amelyek tökéletesen összeegyeztethetőek a hüvellyel és a lövedékkel . A vezető lőpor- és primergyártókkal együttműködve óvatosan választjuk ki a lőpor és a megbízható alapanyagokat, minden egyes lőszer típushoz. Az általunk gyártott lőszerek megbízhatósága és pontossága folyamatosan bizonyított a vizsgálati lövések során valamint a világ és európa bajnoságokon szerte a világban!

A legfontosabb azonban, hogy hallgassuk a lőszereinket használó embereket. Minden vizsgálatot komolyan veszünk és alaposan elemezzük.
 


FIGYELEM!
 ELÉRHETŐSÉG: lapuahungary@gmail.com vagy WATSAPP, VIBER: +36309779599
LEGKÖZELEBBI NYITVATARTÁS MÁJUS 12-19 közöttAmennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek és lőszerek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!