222 Rem SP lövedékkel 55 gr / 3.6 g

Személyes vásárlás - raktáron
Gyártó: Lapua
Termékkód: 4315030
930 Ft bruttó
( 732 Ft + 27% ÁFA)
Termék leírás

A Lapua lőszerek világszerte nevezetesek köszönhetően pontosságuknak és teljesítményüknek melyet a minőségi anyagfelhasználásnak és a szigorú szabályozásnak köszönhetnek. A Soft Point lőszerek vadászathoz lettek kifejlesztve. A bizonyított teljesítményének hála megbízható minden egyes lövésnél.


Hüvely: .222 Remington

Súlya: 55 grain

Torkolati sebesség: 2887 FPS

Lövedéktípus: SP

Ólommentes: Nem

Hüvely anyaga: Sárgaréz

Rozsdásodó: Nem

Újratölthető: Igen

Tesztcső hossza: 24 Inch


Kapcsolodó termékek, kiegészítők
6.5 mm 130 Grain Very Low Drag (VLD) Hunting Rifle Bullet 100pc PRICE: 92EUR/100pc

37.190 Ft
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.FIGYELEM!
LEGGYORSABB ELÉRHETŐSÉG: lapuahungary@gmail.com vagy WATSAPP: +36309779599
NYITVATARTÁS FEBRUÁRBAN: FEBR 21-29 közöttAmennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek és lőszerek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!