.223 Rem Scenar-L OTM lövedékkel 69 gr / 4.5 g

Csak személyes vásárlás
Gyártó: Lapua
Termékkód: 4315015
659 Ft bruttó
( 519 Ft + 27% ÁFA)
Termék leírás

A Lapua lőszerek világszerte elismertek köszönhetően pontosságuknak és teljesítményüknek melyet a minőségi anyagfelhasználásnak és a szigorú szabályozásnak köszönhetnek. Ez az újonnan gyártott lőszer rozsdamentes, újratölthető sárgaréz házzal kapható. A Scenar-L lőszer a Lapua eddigi legjobb készen kapható lőszere.


Hüvely: .223 Remington

Súlya: 69 grain

Torkolati sebesség: 2723 FPS

Lövedéktípus: Scenar-L

Ólommentes: Nem

Hüvely anyaga: Sárgaréz

Rozsdásodó: Nem

Újratölthető: Igen

Tesztcső hossza: 20 Inch

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.



FIGYELEM!


Amennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek és lőszerek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!