6 mm B.R. Norma ScenarL OTM lövedékkel 105 gr / 6.8 g

Személyes vásárlás - raktáron
Gyártó: Lapua
Termékkód: 4316047
1.030 Ft bruttó
( 811 Ft + 27% ÁFA)
Termék leírás

A Lapua lőszerek világszerte elismertek köszönhetően pontosságuknak és teljesítményüknek melyet a minőségi anyagfelhasználásnak és a szigorú szabályozásnak köszönhetnek. Ez a lőszer újonnan gyártott, nem rozsdásodó, újratölthető sárgaréz házzal rendelkezik.


Hüvely: 6 mm Norma BR (Bench Rest)

Súlya: 105 grain

Torkolati sebesség: 2950 FPS

Lövedéktípus: Scenar-L

Ólommentes: Nem

Hüvely anyaga: Sárgaréz

Rozsdásodó: Nem

Újratölthető: Igen

Kapcsolodó termékek, kiegészítők
N135 VIHTAVUORI

54.900 Ft
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.FIGYELEM!
LEGGYORSABB ELÉRHETŐSÉG: lapuahungary@gmail.com vagy WATSAPP: +36309779599
NYITVATARTÁS FEBRUÁRBAN: FEBR 21-29 közöttAmennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek és lőszerek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!